diumenge, 6 d’abril del 2014

Coneix "Welcome to Activity Forest"


Vols que els infants treballin l’anglès des de la primera infància? 


Doncs aquí tenim un recurs perfecte perquè ells de manera autònoma experimentin i s’endinsin en un món educatiu pensat per iniciar-se i familiaritzar-se amb aquesta llengua internacionalment coneguda. A més, ho faran de manera divertida i motivadora.
L’anglès és un idioma que actualment el trobem en molts àmbits de la nostra vida, i per tan, com a futures docents creiem que és primordial aprendre’l. Ara bé, la manera sobre com han de fer-ho, creiem que ha de modificar-se. Està molt bé, treballar la gramàtica a l’escola, però així s’ha demostrat que no s’obtenen uns resultats massa satisfactòris. Així doncs, pensem que la millor manera per complementar aquesta part més teòrica de l’escola, és que els alumnes  a casa  mirin alguns dels dibuixos en anglès i juguin algun joc també en aquest idioma. Per això, creiem que aquest recurs que proposem és interessant, ja que els infants jugaran i a l’hora aprendran. És cert que també poden jugar en català o castellà, però si partim que  aquestes llengües ja les dominen, ajudem a que dominin per igual l’anglès. Està en les nostres mans, docents i famílies, l’adquisició i el domini de l’anglès en els nostres infants.

A continuació adjuntem una fitxa complertaFitxa complerta del programa, amb un anàlisi detallat de tot el que es treballa. Esperem que us agradi i ús pugui ser útil.


Fins un altre!!

Si vols visualitzar-lo clica aquí: Welcome to Activity Forest



Programa interactiu analitzar per: Nina Coll

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada