dilluns, 26 de maig del 2014

Comencem la setmana amb en Tom i la Laia!


Per començar la setmana amb bon peu, us volem presentar un nou programa amb el qual també treballareu l'anglès: TOM & LAIA'S TALES. 

Aquest és un programa educatiu de l'Edu365 que té com a principal objectiu potenciar la lectura en anglès dels nens i nenes de cicle inicial i mitjà. 
Es tracta d'un programa on s'expliquen diferents contes que han escrit en Tom i la Laia, dos nens que els hi agrada molt llegir i escriure i que decideixen fer un llibre amb tota una sèrie de contes molt divertits i a la vegada interactius.

Segur que molts de vosaltres ja n'havíeu sentit a parlar dels contes d'en Tom i la Laia, però en aquest cas us presentem aquest programa en anglès, donat que volem recalcar la importància de llegir, escoltar, entendre i parlar una llengua tan actual i necessària com és l'anglès. 
Amb aquest programa, els alumnes podran disfrutar de la lectura d'una manera molt més divertida que no pas amb el simple típic llibre de lectura que potser han llegit un cop rere l'altre i que ja tenen més que aborrit. 

Així doncs, us deixo la FITXA del programa per aquells qui vulgueu veure una informació més detallada sobre tot el que s'hi treballa. 
I aquí teniu l'adreça web que us porta directament a la pàgina del programa:

http://www.edu365.cat/primaria/contes/e_tales/


I ja sabeu.... LET'S READ ENGLISH! 


Publicació feta per Núria Calatayud

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada