diumenge, 4 de maig del 2014

L'anglès està de moda: the cup song



Hola a tothom! 

Coneixeu el nou fenomen "The Cup Song"? No? Doncs tot seguit us parlarem d'aquesta nova moda que està arribant arreu del món. 

The Cup Song o també coneguda com "la cançó del got" és una espècie de ball en què es van fent diferents moviments amb un got mentre es va picant de mans a un compàs i una velocitat determinada. A més, aquesta coreografia va acompanyada de la cançó When I’m gone, un tema creat als anys trenta que torna a estar a les llistes d’èxits gràcies a aquest fenomen.

The Cup Song s’ha convertit en un dels nous fenòmens més destacats que circulen per la xarxa i està aconseguint captar l’atenció d’un gran nombre de col·lectius, entre els quals es troba l’escola.
Com bé sabeu, l’anglès en els últims anys ha esdevingut essencial a les escoles, fent que fins i tot s’hagin començat a impartir algunes assignatures en aquest idioma com ara el coneixement del medi o l’educació visual i plàstica. És per això que l’escola està contínuament buscant noves propostes educatives per treballar l’anglès, i no hi ha millor manera que fer-ho passant-s’ho bé! 
 
Així doncs, creiem que l’anglès s’ha de treballar de forma interdisciplinar i creiem que la millor manera és fer-ho a través d’activitats com cançons, vídeos o fenòmens més innovadors com el lib-dub o el the cup song. A més, apostem per aquest tipus d’activitats ja que és una forma d’utilitzar les TIC a l’escola i de treure’n el màxim de profit possible.
   
A continuació, us deixem un vídeo de l’escola Pureza de María de València, on ja ha arribat també el fenomen The Cup Song. 
En aquest vídeo, podrem veure tots els alumnes de l’escola distribuïts per les diferents instal·lacions (aules, cuina, passadissos, gimnàs, pati...) i que tots tenen un got a la mà per anar fent la coreografia. En aquest cas, tots els alumnes es van aprendre la cançó en anglès però la veu d’aquest vídeo només és una representació petita d’alumnes cantant.

Això és tot per avui. Esperem que us hagi semblat interessant!

Ah! I si us agrada aquesta nova moda podeu entrar a la pàgina del Youtube on trobareu una gran quantitat de vídeos per aprendre tots els passos del que pot ser la tendència de l’any.


A reveure!




Feu clic sobre l'enllaç per veure el vídeo:

 
Publicació feta per Núria Calatayud


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada