divendres, 23 de maig del 2014

Experiència Enlisgh Day


“English Day” és una activitat organitzada pel Servei Educatiu Selva juntament amb especialistes d’anglès de diferents centres de la zona.

L’objectiu d’aquesta experiència és que durant tot el curs es planifiquin activitats a l’aula, es preparin tallers, s’esculli una mascota, s’interaccioni mitjançant les TIC, etc. I finalment, a principis del tercer trimestre es celebra una trobada a Santa Coloma de Farners: ENGLISH DAY.

En aquesta trobada els alumnes realitzen els tallers que han preparat durant el curs, s’exposen mostres de tots els treballs realitzats, es fa una representació teatral,... i l’anglès és l’únic protagonista de la trobada. A la tarda després d'un dinar col·lectiu, hi ha una gimcana i el lliurament dels premis als alumnes guanyadors de les distintes activitats organitzades durant el curs. Per acomiadar-nos canten tots plegats l'himne de l'ENGLISH DAY.

Es tracta, doncs, d'una activitat d'intercanvi d'experiències a tres bandes: entre centres, entre mestres especialistes d'anglès i entre alumnes. És una activitat innovadora en molts sentits (sobretot perquè es potencia l’ús de les tecnologies) i plenament consolidada en l'àmbit educatiu de primària de la nostra zona, enguany serà ja la desena edició i pensem continuar proposant noves i participatives activitats.

Esperem que us hagi interessat i que us animi a promoure experiències d’aquests tipus amb els alumnes.

Fins aviat,


Publicació feta per Alba Juanola

1 comentari:

  1. Molt interessant aquesta proposta des del meu punt de vista!
    Crec que pot resultar molt motivador per a l'alumnat

    ResponElimina